top of page
        

1. El Club Atlètic Montblanc organitza la 11ena Sant Silvestre Montblanquina, que tindrà lloc el diumenge 31 de desembre de 2017. La sortida es donarà a les 5 de la tarda a la Plaça de Sant Francesc de Montblanc.

 

2. La distància de la Sant Silvestre Montblanquina és de 3,5 quilòmetres pels carrers de Montblanc, amb un circuit de 1,7 quilòmetres, on es realitzaran dues voltes. A la vegada tindrà lloc la Sant Silvestre infantil, amb un recorregut de 500 metres. Cada participant solament tindrà dret a participar en una sola prova. 

 

3. Les curses estan obertes a totes les persones que vulguin participar-hi, sense límit d'edat. 

 

4. El preu de la inscripció és de 5 euros per corredor. Els beneficis es dedicaran a la marató de TV3,que aquest any està dedicada a l'ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques

 

 

5. Les inscripcions de la Sant Silvestre Infantil (500m) es podran fer presencialment del 9 al 29 de desembre als següents establiments: Perfumeria Vives o Ara sports. Només es considerarà vàlida la inscripció un cop fet el pagament de 5 euros. 

 

6. Les inscripcions de la Sant Silvestre Popular (3,4 km) es podran fer presencialment del 9 al 29 de desembre als següents establiments: Perfumeria Vives o Ara sports. Només es considerarà vàlida la inscripció un cop fet el pagament de 5 euros.

La inscripció es tancarà el 29 de desembre o quan s'assoleixin els 250 inscrits en total a la Sant Silvestre Popular i els 100 en la Infantil. Les inscripcions no pagades fins el 29 de desembre, no es consideraran vàlides. 

Un cop feta la inscripció, l'organització no retornarà l'import d’aquesta

 

No es faran inscripcions ni de la Sant Silvestre Infantil ni de la Popular el dia de la cursa.

 

7. La recollida de dorsals es farà el dia de la cursa a la Plaça de Sant Francesc de les 15:30h a les 16:30h. 

 

 

8. Tindran trofeu els 3 primers classificats de la cursa absoluta masculina i femenina. Tots els corredors rebran la bossa record de la Sant Silvestre Montblanquina i, al finalitzar la prova, hi haurà berenar a base de xocolata desfeta i coca per  a tots els participants. 

9. No es faran classificacions ni de la Sant Silvestre infantil ni de la Sant Silvestre Popular. 

 

10 Entre tots els participants es sortejarà un xec de 50 euros en val de compres, obsequi de la Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc i dos sopars a el Cortijo Bar-Restaurant. 

11.-El fet de fer la inscripció a a la Sant Silvestre Montblanquina autoritza expressament a l'organització a utilitzar gratuïtament les imatges, fixes i/o en moviment, de les persones participants, perquè puguin aparèixer publicades a la pàgina web de la cursa o qualsevol altre mitjà de difusió, incloses les xarxes socials.

12. Cada corredor participa en la cursa sota la seva responsabilitat, i cada participant assumeix personalment els possibles riscos que la seva participació implica sobre ell mateix o sobre terceres persones. L’organització no es fa responsable dels accidents o altres perjudicis que la participació en la cursa pugui ocasionar als inscrits o sobre terceres persones, abans, durant o després d’aquesta. 

 

13. El fet d'inscriure's i participar en la cursa implica la total acceptació d'aquest reglament. Tot allò no previst en aquest reglament serà resolt pels responsables de l'organització

REGLAMENT SANT SILVESTRE MONTBLANQUINA

bottom of page