top of page
        

1. El Club Atlètic Montblanc organitza la 9ena Sant Silvestre Montblanquina, que tindrà lloc el dijous 31 de desembre de 2015. La sortida es donarà a les 5 de la tarda a la Plaça de Sant Francesc de Montblanc.

 

2. La distància de la Sant Silvestre Montblanquina és de 3,4 quilòmetres pels carrers de Montblanc, amb un circuit de 1,7 quilòmetres, on es realitzaran dues voltes. A la vegada tindrà lloc la Sant Silvestre infantil, amb un recorregut de 500 metres. Cada participant solament tindrà dret a participar en una sola prova. 

 

3. Les curses estan obertes a totes les persones que vulguin participar-hi, sense límit d'edat. 

 

4. El preu de la inscripció és de 3 euros per corredor. Els ingressos de les inscripcions es dedicaran a la marató de TV3,que aquest any està dedicada a la lluita contra al diabetis i la obesitat. 

 

 

5. Les inscripcions de la Sant Silvestre Infantil (500m) es podran fer presencialment del 11 al 29 de desembre als següents establiments: Perfumeria Vives o Ara sports. Només es considerarà vàlida la inscripció un cop fet el pagament de 3 euros. 

 

6. Les inscripcions de la Sant Silvestre Popular (3,4 km) es podran fer presencialment del 11 al 29 de desembre als següents establiments: Perfumeria Vives o Ara sports. Només es considerarà vàlida la inscripció un cop fet el pagament de 3 euros.També es podran fer inscripcions de la Sant Silvestre Popular per internet al preu de 4 euros ( inclou comisió bancària) a partir del 10 de desembre al següent enllaç: 

 

inscripcions sant Silvestre Montblanquina per internet 

 

La inscripció es tancarà el 29 de desembre o quan s'assoleixin els 200 inscrits en la Sant Silvestre Popular i els 100 en la Infantil. Les inscripcions no pagades fins el 29 de desembre, no es consideraran vàlides. 

 

No es faran inscripcions ni de la Sant Silvestre Infantil ni de la Popular el dia de la cursa.

 

7. La recollida de dorsals es farà el dia de la cursa a la Plaça de Sant Francesc de les 15:30h a les 16:30h. 

 

 

8. Tindran trofeu els 3 primers classificats de la cursa absoluta masculina i femenina. Tots els corredors rebran la bossa record de la Sant Silvestre Montblanquina i, al finalitzar la prova, hi haurà berenar a base de xocolata desfeta i coca per  a tots els participants. 

 

9. Entre tots els participants es sortejarà un xec de 50 euros en val de compres, obsequi de la Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc i dos sopars a el Cortijo Bar-Restaurant. 

 

10. La participació a l'esdeveniment està sota la responsabilitat i propi risc dels participants a la cursa. L'organització declina tota responsabilitat dels danys que els participants puguin ocasionar durant la prova, fer-se ells mateixos o a terceres persones. 

 

11. El fet d'inscriure's i participar en la cursa implica la total acceptació d'aquest reglament. Tot allò no previst en aquest reglament serà resolt pels responsables de l'organització

REGLAMENT SANT SILVESTRE MONTBLANQUINA

bottom of page