top of page

Reglament

El Club Atlètic Montblanc organitza la 23a Pujada i la 16a Caminada a l’ermita de Sant Joan de Montblanc, el dimecres 24 de juny de 2015.

 

2. La distància és d’aproximadament 9,5 Qm.

 

3. La sortida té lloc a la plaça Major de Montblanc (350m) i l’arribada a l’ermita de Sant Joan (680m).

 

4. Hora de sortida: Caminada: 2/4 de 8 del matí

                                  Pujada: 9 del matí

 

5. Avitullament durant la caminada i pujada i a l’arribada esmorzar per a tot els participants.

 

6. Només es faran classificacions i premis per a la Pujada a Sant Joan

 

7. Les categories de la Pujada es regiran per l’any de naixement i queden establertes, com a categoria masculina i femenina, de la següent manera:

Categoria Junior: Fins a 20 anys

Categoria Senior: de 21 a 39 anys

Categoria veterà: de 40 a 54 anys

Categoria Súper veterà: a partir de 55 anys

8. Trofeus: Tindran trofeus els 3 primers classificats masculins i les 3 primeres classificades femenines. Al primer classificant masculí i femení de cada categoria. Al primer atleta masculí i femení del CAM. Aquells que tinguin trofeu a la general no en tindran a la seva categoria.

 

A l'arribada tots els participants rebran la samarreta commemorativa de la pujada, el record 

del 20è aniversari del club i esmorzar popular a l'ermita. També disposaran de servei de guardaroba i de dutxes a la piscina municipal.

 

INSCRIPCIONS CAMINADA:


9. Les inscripcions de la caminada es faran el dia 24 de juny una hora abans de la sortida a la plaça Major. El preu de la inscripció és de 8 euros.

 

INSCRIPCIONS PUJADA:

 

10. Les inscripcions de la pujada es tancaran el 22 de juny o a l'arribar als 100 participants. El preu de la inscripció de la pujada és de 8 euros i es faran via internet a l'enllaç

 

INSCRIPCIONS 23A PUJADA A L'ERMITA DE SANT JOAN 

12. Tots els corredors han de respectar el circuit assenyalat, que estarà degudament senyalitzat i marcat.

 

13. La participació a l'esdeveniment està sota la responsabilitat i propi risc dels participants a la prova. L'organització declina tota responsabilitat dels danys que els participants puguin ocasionar durant la prova, fer-se ells mateixos o a terceres persones.

 

14. El fet d’inscriure’s i participar en la cursa implica l’acceptació d’aquest reglament. L'organització decidirà qualsevol incidència que no estigui prevista.

 

bottom of page