top of page
PESJ-21.png

Reglament

1. El Club Atlètic Montblanc organitza la 28a Pujada i la 21a Caminada a l’ermita de Sant Joan de Montblanc, el dijous 24 de juny de 2021

2.  La realització de la inscripció implica l'acceptació de la declaració responsable de salut respecte al Covid-19' i del reglament de la prova. 

3. La distància és d’aproximadament 9,5 Qm.

 

4.  La sortida té lloc a la plaça Major de Montblanc (350m) i l’arribada a l’ermita de Sant Joan (680m).

 

5. Hora de sortida: Caminada: 2/4 de 8 del matí

                                  Pujada: 9 del matí

 

6. Avituallament durant la caminada i pujada i a l’arribada esmorzar per a tot els participants.

 

7. Només es faran classificacions i trofeus per a la Pujada a Sant Joan.

8.  Trofeus: Tindran trofeus els 5 primers classificats masculins i les 5 primeres classificades femenines. Al primer atleta masculí i femení del CAM. Els trofeus no seran acumulatius. 

A l'arribada tots els participants rebran la samarreta commemorativa de la pujada, el record i esmorzar. També disposaran de servei de guarda-roba i de dutxes a la pisicina municipal sempre que les restriccions o permetin

9. Tots els corredors han de respectar el circuit assenyalat, que estarà degudament senyalitzat i marcat

.

10. La participació a l'esdeveniment està sota la responsabilitat i propi risc dels participants a la prova. L'organització declina tota responsabilitat dels danys que els participants puguin ocasionar durant la prova, fer-se ells mateixos o a terceres persones.

11. Inscripcions: Les inscripcions es poden fer del 4 al 22 de juny o fins que s'arribi al límit der participants ( 50 participants en cada prova). No es faran inscripcions el dia de la pujada i caminada.

 

INSCRIPCIONS  28a  PUJADA:

 

Les inscripcions de la PUJADA es faran per internet a l'apartat d'inscripcions, abans del 22  de juny  o a l'arribar als 50 participants. El preu de la inscripció és de 9 euros. NO ES FARAN INSCRIPCIONS DE LA PUJADA EL DIA DE LA PROVA

INSCRIPCIONS  21a CAMINADA:

 

Les inscripcions de la CAMINADA es faran per internet a l'apartat d'inscripcions abans del 22  de juny  o a l'arribar als 50 caminadors/camiandores. El preu de la inscripció és de 9 euros. NO ES FARAN INSCRIPCIONS DE LA CAMINADA EL DIA DE LA PROVA.

bottom of page