REGLAMENT

 
Reglament

Degut a la situació d'excepcionalitat sanitària produïda per la pandèmia del COV ID-19 i de la incertesa dels possibles escenaris d’aquí a la data de celebració, queden suspeses la 28a Pujada i la 21a caminada a l’ermita de Sant Joan que tenia lloc cada 24 de juny.

 

Tot i això, per aquest any organitzarem una pujada diferent i solidària. La Pujada a l’ermita de Sant Joan 2020 a favor de Càritas Montblanc.  Serà una pujada on des de casa o en aquells espais i supòsits acceptats per les autoritats sanitàries, els participants podeu fer  l’activitat física que vulgueu ( córrer, caminar, bici, saltar, ). 

 

La pujada tindrà lloc des del 24 de juny de 2020 de les 00.00h a les 24:00h.

 

La inscripció que es pot fer a través de www.atleticmontblanc.cat  en l'enllaç d'inscripcions i en la inscripció podeu fer la donació que vulgueuEl 100% de la inscripció es destinarà a Càritas Montblanc per fer front a la situació d’excepcionalitat deguda al Covid-19

 

Les inscripcions es podran fer fins el 22 de juny a les 24.00h. El dia 23 de juny es treurà el llistat definitiu de participants i de dorsals.  El dia 24 es podran seguir fent inscripcions i donacions, però ja no es podrà enviar el dorsal, tot i que es podrà participar igualment. 

Dorsal 0:  hi haurà el  Dorsal 0  per tots aquells/aquelles que desitgin fer una donació per la causa solidària sense realitzar cap activitat.

 

Un cop feta la inscripció, se us enviarà un dorsal  per tal de que us l’imprimiu i el podeu utilitzar el dia de la cursa. El dorsal només es acreditatiu de la vostra participació, ja que no es farà cap classificació. En cas que no us el podeu imprimir, podeu fer servir la vostra imaginació i dibuixar-lo en un paper. En cas d'inscriure's el mateix 24 de juny ja no serem a temps a d'enviar-te el dorsal,  però pots participar igualment. 

 

Us animem que amb el dorsal, i sobretot el dia de la Cursa, fer fotografies i que les compartiu a les xarxes socials ( facebook, instagram,...) etiquetant a amb @pesj20xcaritats i el hashtag #pesj20xcaritas. També podeu enviar les vostres fotos al correu del club atlètic Montblanc atleticmontblanc@gmail.com o del whatsapp 640924813

 

L'organització declina tota responsabilitat en quan als diferents perjudicis que la participació en les curses pot aportar als inscrits.

 

Pel sol fet de participar, s'accepta el present reglament, i el que s'escau fora d'aquest queda sota decisió de l'organització.

 

 No s'admetran en cap cas devolucions de la inscripció.

 

En formular la inscripció a la PUJADA A L’ERMITA DE SANT JOAN 2020 PER CÀRITAS, els participants donen el seu consentiment perque el Club Atlètic Montblanc com organitzador i responsable de la prova, tracti automàticament i amb finalitats descrites en les llegendes de privacitat, les seves dades de caràcter personal.


Així mateix i segons els interessos esportius, i de solidaritat de la  de la PUJADA A L’ERMITA DE SANT JOAN 2020 PER CÀRITAS, mitjançant l'acceptació del present reglament, s'autoritza la reproducció de la seva imatge i/o dades de caràcter personal, en fotografies o filmacions de la prova, etc., en les xarxes socials del Club Atlètic Montblanc, amb les finalitats de promoció i comunicació de la prova esportiva.