top of page

Reglament 

1. El Club Atlètic Montblanc organitza la 43 CURSA POPULAR i la 26a CURSA DE FONS a l'ermita de Sant Josep, el diumenge 1 de maig de 2022 a les 10 del matí. Les curses són obertes a tothom que respecti i accepti el present reglament.
 
2. La distància serà aproximadament de 3,3 Qm per la cursa popular i de 10 Qm per la cursa de fons.
 
3. SORTIDA I ARRIBADA: A L'ERMITA DE SANT JOSEP de Montblanc. L'accès a l'ermita quedarà tancat al trànsit a partir de 3/4 de 10.

DSC04291.JPG
xavi1.JPG
IMG_1120.JPG

4. La cursa popular començarà a les 10:05. La cursa popular és de caràcter popular i No competitiu. No es faran classificacions ni lliurament de trofeus. Tots els participants de la cursa popular tindran esmorzar i beguda a l'arribada 

 

5. Avituallament al quilòmetre 5 en la cursa de fons. I esmorzar per tots els participants a l'arribada. 

 

6. Obsequis: S'obsequiarà a tots els atletes que finalitzin la cursa de fons amb una bossa del corredor amb diferents obsequis   i records de la cursa. 

7. SORTEIG de diversos productes i regals dels col·laboradors amb el número de pitrall.

8.  No es permet córrer amb gossos en cap de les modalitats de la cursa.

9. El sistema de cronometratge  en la cursa de fons s'efectuarà mitjançant xip al dorsal. Tots els participants portaran el dorsal i el xip de forma visible. 

LA RECOLLIDA DEL DORSAL DE LA CURSA DE FONS ES FARÀ EL DIA 1 DE MAIG DE LES 8:30H A LES  9:30H A L'ERMITA DE SANT JOSEP 

 

10. Les categories e la cursa de fons es regiran per l´any de na naixement i queden establertes, com a categories masculina i femenina, per la cursa de fons de la següent manera:

 

Categories:

 

M1-F1. fins a 20 anys

M2-F2. de 21 a 30 anys

M3-F3. de 31 a 40 anys

M4-F4 de 41 a 50 anys

M5-F5 de 51 anys a 60 anys

M6-F6 a partir de 61 anys

 

11. Trofeus: Als 5 primers classificats de la general masculina i les 5 primeres classificades en la general femenina. Al primer classificat masculí i femení de cada categoria. Al primer atleta masculí i femení del Club Atlètic Montblanc. Aquells que tinguin trofeu a la general no en tindran a la seva categoria

 

12. Tots els participants disposaran de servei de guarda-roba i dutxes al pavelló Municipal de les 11:00h a les 13:00h

 

13. Els menors d’edat que participin, ho faran sota la responsabilitat d’un adult acompanyant. 

 

14. Tots els participants, pel fet d’inscriure’s, accepten el present reglament i en cas de dubte o de sorgir alguna situació no reflectida en el mateix, restarà al que decideixi l’organització.

La inscripció dels participants a la cursa, implica haver llegit, entès i adquirit el compromís que a continuació s’exposa:

- Certifico que estic en bon estat físic i psíquic per fer la cursa.

- Eximeixo de tota responsabilitat a l’organització, patrocinadors, col·laboradors, personal laboral i voluntaris, respecte a danys personals i corporals soferts (accidents i qualsevol tipus de lesió) així com de danys derivats de la pèrdua d’objectes personals per robatori o altres circumstàncies, derivats de la participació a la cursa.

- Renuncio a tota acció legal, que pogués derivar-se de la participació en la cursa.

- Autoritzo a l’organització de la cursa a la gravació total o parcial de la meva participació mitjançant pel·lícules, televisió, fotografies, radio i qualsevol mitjà conegut o per conèixer, i cedeixo tots els drets relatius a la seva explotació comercial i publicitària que considerin oportú exercitar sense dret per la meva part a rebre cap compensació econòmica.

- La inscripció a la cursa és personal i intransferible.

- No s’admetran devolucions sota cap causa. Si per causes alienes a l’organització o mal temps la cursa se suspèn o ajornar-se per raons de causa major, es buscarà una nova data per produir-la. No hi hauran retorns econòmics.

 

15. No es permet córrer amb gossos en cap de les modalitats de la cursa.

 

16. Els participants o representats legals dels menors d'edat accepten cedir a l'organització i col·laboradors el dret de captació, reproducció, distribució i publicació de les imatges de les curses a qualsevol mitjà de comunicació. 

 

17. Els resultats és publicaran a:

www.cursaermitasantjosep.cat

www.atleticmontblanc.cat

 

IMPORTANT:

 

Accés tallat a l'ermita el dia de la cursa des de 3/4 de 10 del matí fins a les 11 del matí.

 

 

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
bottom of page