Reglament

1. La prova

 

El diumenge 24 de novembre de 2019 tindrà lloc a Montblanc la 4rta Cursa de la Dona, prova que es disputarà pels carrers i camins de Montblanc

La prova està organitzada pel Club Atlètic Montblanc amb la col·laboració d'Adomont i i Aprodisca.

La prova es pot fer en modalitat corrent o caminant.

 

2.  Causa solidària de la prova


Els beneficis de la cursa es destinaran a favor de la inclusió a través de l'esport. En concret tots els beneficis es destinaran a l'associació  APRODISCA (Associació pro persones amb disminució psiquica de la Conca de Barberà) que lluita per a  favor de la inclusió social. El mateix dia de la cursa es farà el Dorsal zero on es pot fer l’aportació solidària.  

3. Participació i horari

 

Podran prendre part a la 4rta Cursa de la Dona de Montblanc tothom que ho desitgi sempre que estiguin correctament inscrits, tant en temps com forma. Els menors d’edat presentaran una autorització materna/paterna facilitada per l’organització de la cursa (es donarà a la recollida del dorsal per tal d'omplir-lo per un dels progenitors)

En cas de córrer amb gos, es obligatori portar-lo lligat i controlat en tot moment per no molestar els altres participants. El propietari del gos de disposar d’una assegurança de responsabilitat civil per a gossos que cobreixien la cursa ja sigui inclosa a un altre producte (com una assegurança o llicència federativa) o contractada de forma independent. El propietari del gos es farà responsable dels possibles danys que pugui causar el gos i en el moment de la sortida es situaran a la part final per no destorbar la sortida dels participants.  

 

L'horari de la cursa és el diumenge 24 de novembre amb sortida a les 10.00h del matí des de la plaça de Sant Francesc de Montblanc.  
 

4. Distància i recorregut 

 

La prova es disputarà sobre un recorregut de 5 quilòmetres aproximats,que combina carrers i camins de l’entorn de Montblanc. La sortida i arribada estaran localitzades a la plaça de Sant Francesc de Montblanc.

 

El recorregut complert de la cursa es pot consultar a  Recorregut de la prova

 

 

5. Inscripcions

 

Les inscripcions estaran obertes a partir del dia 22 d’octubre fins al  20 de novembre o fins que s’arribin a les450 inscripcions. No s’admetrà cap més inscripció, ni es faran ampliació de les inscripcions, passat el 20 de novembre i/o les 450 inscripcions 

Les inscripcions es poden fer per internet  a Inscripcions cursa de la dona de Montblanc (TANCADES).

 

o bé presencialment a l’entrada del Museu Comarcal de Montblanc del dimarts a divendres de les 10 h a les 14 h, dissabte de les 10 h a 14 h i de les 16 h a les 19 h i els diumenges de les 10 h a les 14 h els mateixos dies. El pagament es farà en metàl·lic (TANCADES).

 

 

El preu de la inscripció és de 12 euros.

Els menors d’edat només hi podran participar amb l’autorització d’un dels progenitors i sota la seva responsabilitat (es lliurarà el full d'autorització per tal d'omplir-lo per un dels progenitors a la recollida del dorsal).

 

6. Retirada del dorsal i la bossa del corredor

 

Els dorsals, i la bossa del corredor es lliuraran:

 

Dissabte 23 de novembre de les 18:00 h a les 20.00h a l’església de Sant Francesc de Montblanc.

 

Diumenge 24 de novembre de les 8.30 a les 9.30 a l’església de Sant Francesc de Montblanc.

 

7. Assistència mèdica

 

L’organització comptarà amb un servei mèdic especialitzat al servei dels participants, així com servei d’ambulància, en el punt de la sortida i arribada.

 

8. Classificacions 

 

Només es farà classificació de les cinc primeres dones classificades.

 

9. Premis i regals

 

S’estableixen premis per a les cinc primeres classificades de la general i la primera dona del Club Atlètic Montblanc

 

Entre tots els participants es farà un sorteig de regals dels diferents col·laboradors a recollir el mateix dia de la cursa.

 

10. Desqualificacions

 

L'organització de la prova, estan facultats per a retirar durant la prova:

- Qualsevol corredora que manifesti un mal estat físic.

- Al participant que no realitzi el recorregut complert.

- Al participant que no tingui el dorsal o no el porti visible.

- Al participant que manifesti un comportament no esportiu.

 

De la mateixa manera, podrà ser desqualificada la persona que falsifiqui o intenti falsificar el dorsal.

 

11. Vehicles 

 

Els únics vehicles autoritzats a seguir la prova són els designats i autoritzats per l'organització de la cursa.

Queda totalment prohibit seguir a les corredores en cotxe, moto, bici o patins,degut al perill que pot suposar per a les mateixes corredores.

 

12. Responsabilitat

 

L'organització no es fa responsable dels danys que poguessin causar els participants a la prova per imprudències o negligències de les mateixes, tant a elles mateixes (per accidents o lesions) com a terceres persones. De la mateixa manera, el participant declara estar en condicions físiques i psíquiques òptimes per a la realització de la mateixa i ho fa sota la seva responsabilitat, eximint a l'organització d'aquesta.

 

Els menors d’edat que participin, ho faran sota la responsabilitat d’un adult acompanyant. 

 

Inscriure’s en aquesta prova suposa l’acceptació plena de les normes.

 

13. Acceptació

 

Tots els participants, pel fet d’inscriure’s, accepten el present reglament i en cas de dubte o de sorgir alguna situació no reflectida en el mateix, restarà al que decideixi l’organització.

La inscripció dels participants a la cursa, implica haver llegit, entès i adquirit el compromís que a continuació s’exposa:

- Certifico que estic en bon estat físic i psíquic per fer la cursa.

- Eximeixo de tota responsabilitat a l’organització, patrocinadors, col·laboradors, personal laboral i voluntaris, respecte a danys personals i corporals soferts (accidents i qualsevol tipus de lesió) així com de danys derivats de la pèrdua d’objectes personals per robatori o altres circumstàncies, derivats de la participació a la cursa.

- Renuncio a tota acció legal, que pogués derivar-se de la participació en la cursa.

- Autoritzo a l’organització de la cursa a la gravació total o parcial de la meva participació mitjançant pel·lícules, televisió, fotografies, radio i qualsevol mitjà conegut o per conèixer, i cedeixo tots els drets relatius a la seva explotació comercial i publicitària que considerin oportú exercitar sense dret per la meva part a rebre cap compensació econòmica.

- La inscripció a la cursa és personal i intransferible.

- No s’admetran devolucions sota cap causa. Si per causes alienes a l’organització o mal temps la cursa se suspèn o ajornar-se per raons de causa major, es buscarà una nova data per produir-la. No hi hauran retorns econòmics.

 

14. Abandonaments

L’organització espera i desitja que tots els participants acabin la prova. En cas d’haver d’abandonar la cursa, el corredor ho haurà de comunicar a un responsable de l’organització a la zona de meta.

 

  • Facebook Social Icon

Segueix-nos al face

© 2019 Club Atlètic Montblanc

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now