top of page

Reglament 

Art. 1. Organització. El Club Atlètic Montblanc, amb la col·laboració de la Comissió de Festes de la Serra, organitza la cursa CRONOPINACLES el diumenge 4 de setembre a les 9 del vespre amb motiu de les Festes de la Serra 2016.

Art. 2. Tipus de competició. La competició es farà tipus crono amb sortida cada 45 segons per corredor. La sortida es farà per sorteig i la competició estarà controlada per membres de l’organització. El llistat per ordre de sortida es públicarà el dia 3 de setembre a la web del club Atlètic Montblanc.

Art.3.-Recorregut. El recorregut de la cursa serà amb sortida a la Plaça de Sant Miquel, quatre Cantons, carrer Pere Berenguer de Vilafranca, plaça Major, carrer Hortalans, pujada i baixada al campanar de Santa Maria, carrer Hortalans, carrer Josa, carrer Major i finalitzant a la plaça Sant Miquel. Una distància d’uns 700 metres aproximadament.

Art. 4. Cronometratge. Per cada corredor es pendrà el temps mitjançant xip i per tant serà obligatori lús del xip de cronometrage.

Art. 5. Classificacions. Les classificacions s’establiran per temps i es cronometrarà des de l’hora exacte de sortida pertinent fins a l’arc d’arribada.

Art. 6. Horari. La sortida del primer corredor serà a les 21:00h en punt i a partir d’aquesta hora aniran sortint els corredors cada 45 segons d'acord amb l'ordre establert al sorteig. A les 20:30h es farà una reunió per explicar el reglament de la prova a tots els corredors. En el cas que el corredor no estigui al lloc de sortida un minut abans de la seva sortida, serà desqualificat.

Art. 7. Públic. Durant la prova el públic no podrà entrar dins de l’Església de Santa Maria que estarà tancada al públic. Només podrà accedir públic al campanar en un número limitat de persones. Les persones que vulguin veure la prova des del campanar cal enviar un correu a atleticmontblanc@gmail.com. Fins un màxim de 50 persones podran estar al campanar. Un cop al campanar no el podran abandonar fins la finalització de la prova

Art. 8. Lliurament de dorsals. La entrega de dorsals s’iniciarà 1 hora abans de la sortida i fins 15 minuts abans de les 21:00h. Tindrà lloc a la plaça de Sant Miquel. Tots els corredors ha de dur visible el dorsal durant la prova.

Art. 10. Premis. Hi haurà trofeu pels tres primers classificats masculins i femenins.

Hi haurà trofeus al primer i primera classificada de les següents categories: Júnior (Fins a 20 anys). Sènior (de 21 a 39 anys), Veterà (de 40 a 49 anys) Super-Veterà (50 anys o més). Per la formació de les diferents categories es tindrà en compte l'any natural.

Tots els participants rebran record de la cursa i avituallament líquid i sòlid a l’arribada.

Art. 11. Drets d'imatge. L'organitació podrà utilitzar imatges y videos dels participants de la prova, tant moment previs com en acabar per difusió de la prova tant a traves de webs o xarxes socials.

Art. 12. Acceptació del reglament. El simple fet de realitzar la inscripció a la prova implica la total acceptació d’aquest reglament de la prova i de les disposicions que pugui determinar la organització que no estiguin establertes en el reglament. Tot atleta amb el fet de realitzar la inscripció reconeix el seu bon estat de forma i ser apte per realitzar la cursa.

Art. 13. Número de places. L'organització es reserva el dret d'ampliar o reduir el nombre de places. Aquesta modificació seria anunciada a la web oficial de la prova

bottom of page