REGLAMENT

Art. 1. Organització.  El Club Atlètic Montblanc, organitza la cursa CRONO500  el dissabte 12 d’octubre de 2019 a les 8 del vespre amb motiu del 25è Aniversari del Club.

Art. 2. Tipus de competició. La competició es farà tipus crono amb sortida cada 60 segons per corredor. La sortida es farà per sorteig i la competició estarà controlada per membres de l’organització. El llistat per ordre de sortida es publicarà el dia 11 d’octubre a la web del club Atlètic Montblanc.

Art.3. Recorregut. El recorregut de la cursa serà amb sortida i arribada a la Plaça de Santa Maria i pels carrers del voltant. Una distància d’uns 1500 metres aproximadament i 500 graons. El recorregut es pot veure a la web www.atleticmontblanc.cat

Art. 4. Cronometratge. Per cada corredor es prendrà el temps mitjançant xip al dorsal i per tant serà obligatori l’ús del xip de cronometratge que es lliurarà amb el dorsal.

Art. 5. Classificacions. Les classificacions s’establiran per temps i es cronometrarà des de l’hora exacte de sortida fins a l’arribada.

Art. 6. Horari. La sortida del primer corredor serà a les 20:00h en punt i a partir d’aquesta hora aniran sortint els corredors cada minut,  d'acord amb l'ordre establert al sorteig. A les 19:30h es farà una reunió per explicar el reglament de la prova a tots els corredors. En el cas que el corredor no estigui al lloc de sortida un minut abans de la seva sortida serà desqualificat, sense possibilitat de sortir més tard.

 

Art. 7. Participació i Inscripcions. El període ordinari d'inscripció serà des del 15 de setembre de 2019 fins al 8 d’octubre de 2019 o fins a esgotar les 100 places disponiblesNo es faran inscripcions el dia de la cursa. Pot participar en la carrera tota persona que hagi complert 18 anys abans del dia de la prova o majors de 16 anys amb el consentiment signat pels seus progenitors. No es faran inscripcions el dia del prova. Les inscripcions es podran fer a través de la web del Club Atlètic Montblanc (www.atleticmontblanc.cat). El preu de la inscripció és de 12 euros. Una vegada inscrit, si el corredor finalment no pot participar, sigui quin sigui el motiu, no se li retornarà l'import de la inscripció.

 

Degut a que la prova es realitza de nit, tots els participants estan obligats a participar amb frontal. No es permetrà la participació sense frontal, quedant automàticament desqualificat.

Art. 8. Lliurament de dorsals. La entrega de dorsals i del record de la CRONO500 es farà el dia 12 d’octubre de les 11:00h a les 13:00h  i de les 18:30h a les 19:30h. Tindrà lloc a la plaça de Santa Maria. Tots els corredors ha de dur visible el dorsal durant la prova.

Art. 9. Premis. Hi haurà trofeu pels tres primers classificats masculins i femenins. Hi haurà trofeus al primer i primera classificada de les següents categories: Júnior (Fins a 20 anys). Sènior (de 21 a 39 anys), Veterà (de 40 a 49 anys) Super-Veterà (50 anys o més). I pel primer i primera classificats del Club Atlètic Montblanc. Per la formació de les diferents categories es tindrà en compte l'any natural.

Tots els participants rebran record de la cursa i avituallament líquid i sòlid a l’arribada.

Art. 10. Drets d'imatge. L'organització podrà utilitzar imatges i vídeos dels participants de la prova, tant moment previs com en acabar per difusió de la prova tant a traves de webs o xarxes socials.

Art. 11. Acceptació del reglament. El simple fet de realitzar la inscripció a la prova implica la total acceptació d’aquest reglament de la prova i de les disposicions que pugui determinar la organització que no estiguin establertes en el reglament (disponible a www.atleticmontblanc.cat). Tot atleta amb el fet de realitzar la inscripció reconeix el seu bon estat de forma i ser apte per realitzar la cursa.

© 2019 Club Atlètic Montblanc

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now