top of page
        

1. El Club Atlètic Montblanc organitza la 14ena Sant Silvestre Montblanquina, que tindrà lloc el divendres 31 de desembre de 2021. La sortida es donarà a les 5 de la tarda a la Plaça de Sant Francesc de Montblanc.

 

2. La distància de la Sant Silvestre Montblanquina és de 3,5 quilòmetres pels carrers de Montblanc, amb un circuit de 1,7 quilòmetres, on es realitzaran dues voltes. A la vegada tindrà lloc la Sant Silvestre infantil, amb un recorregut de 500 metres. Cada participant solament tindrà dret a participar en una sola prova. 

 

3. Les curses estan obertes a totes les persones que vulguin participar-hi, sense límit d'edat. 

 

4. El preu de la inscripció és de 7 euros per corredor. Els beneficis es dedicaran a la marató de TV3,que aquest any està dedicada a la les malalties mentals.

 

 

5. Les inscripcions tant de la  Sant Silvestre Infantil (500m)  com de la ant Silvestre Popular (3,4 km)  es faran per internet a la web del club atlètic Montblanc. La inscripció es tancarà el 29 de desembre (20:00h) o quan s'assoleixin els 250 inscrits en total a la Sant Silvestre Popular i els 100 en la Infantil. Un cop feta la inscripció, l'organització no retornarà l'import d’aquesta

INSCRIPCIONS SANT SILVESTRE MONTBLANQUINA 

 

6. No es faran inscripcions ni de la Sant Silvestre Infantil ni de la Popular el dia de la cursa.

 

7. La recollida de dorsals es farà el dijous 30 de desembre de les 18:00h a les 20:00h i el divendres 31 de desembre de les 15:30h a les 16:30h a l'església a la Sala Sant Jordi de claustre de Sant Francesc.

 

 

8. Tindran trofeu els 3 primers classificats de la cursa absoluta masculina i femenina. Tots els corredors rebran la bossa record de la Sant Silvestre Montblanquina i, al finalitzar la prova, hi haurà berenar a base de xocolata  i coca per  a tots els participants. 

9. No es faran classificacions ni de la Sant Silvestre infantil ni de la Sant Silvestre Popular. 

 

10 Entre tots els participants es farà un sorteig de diferents regals dels patrocinadors.

11. No es permet córrer amb gos

12.-El fet de fer la inscripció a a la Sant Silvestre Montblanquina autoritza expressament a l'organització a utilitzar gratuïtament les imatges, fixes i/o en moviment, de les persones participants, perquè puguin aparèixer publicades a la pàgina web de la cursa o qualsevol altre mitjà de difusió, incloses les xarxes socials.

13. Cada corredor participa en la cursa sota la seva responsabilitat, i cada participant assumeix personalment els possibles riscos que la seva participació implica sobre ell mateix o sobre terceres persones. L’organització no es fa responsable dels accidents o altres perjudicis que la participació en la cursa pugui ocasionar als inscrits o sobre terceres persones, abans, durant o després d’aquesta. 

 

14. El fet d'inscriure's i participar en la cursa implica la total acceptació d'aquest reglament. Tot allò no previst en aquest reglament serà resolt pels responsables de l'organització

REGLAMENT SANT SILVESTRE MONTBLANQUINA

bottom of page