Reglament 

A causa de la situació d'excepcionalitat sanitària produïda per la pandèmia de la COVID-19 i de la incertesa dels possibles escenaris d’aquí a la data de celebració, pel 2020 organitzarem una cursa de la dona de Montblanc diferent i en format virtual.

 

La cursa virtual de la dona de Montblanc 2020 és una cursa amb el concepte de que  totes i tots els participants puguin realitzar la prova en qualsevol moment i en qualsevol lloc, però sempre, de manera segura i respectant les restriccions establertes pel Govern.

La cursa virtual de la dona de Montblanc tindrà lloc el diumenge 22 de novembre de 2020 de les 00.00 h a les 24:00 h.

 

La inscripció es pot fer a través de www.atleticmontblanc.cat  en l'enllaç d'inscripcions. Hi haurà dues modalitats d'inscripció.

MODALITAT INSCRIPCIÓ AMB SAMARRETA I DORSAL 

La primera modalitat donarà dret a la samarreta i dorsal de la cursa (no es podrà canviar la talla de la samarreta i en cas de no tenir la demanda es donarà la talla més propera a la demanda). Per aquesta modalitat elpreu de la inscripció és d'un mínim de 5 euros.  Tots els beneficis  de les inscripcións es destinaran a la campanya del GRAN RECAPTE D'ALIMENTS a causa de la situació d’excepcionalitat  per la Covid-19, i que tindrà lloc durant els dies 20 i 21 d'octubre (www.granrecapte.com)

 

Les inscripcions es podran fer fins al 15 de novembre a les 24.00 h o en arribar als 200 participants.  El dia 19 de novembre es traurà el llistat definitiu de participants i de dorsals.  

 

Uns dies abans del 22 de novembre s'informarà a tots els participants inscrits del dia i hora per la recollida de la samarreta i dorsal, ja que estarà condicionat per les restricciones que en aquell moment estiguin vigents.

Us animem, amb el dorsal i la samarreta de la cursa i sobretot el dia de la Cursa, fer fotografies i que les compartiu a les xarxes socials ( Facebook, Instagram,...) etiquetant a amb @cursadonamontblanc2020 i el hashtag #cursadonamontblanc2020. També podeu enviar les vostres fotos al correu del club atlètic Montblanc atleticmontblanc@gmail.com.

MODALITAT DORSAL 0

Dorsal 0:  hi haurà el  Dorsal 0  per tots aquells/aquelles que desitgin fer una donació per la causa solidària  del GRAN RECAPTE D'ALIMENTS sense fer cap activitat i sense rebre la samarreta i el dorsal de la cursa. En aquest cas es pot fer qualsevol donació, sense mínim i tota la recaptació del dorsal 0 anirà íntegrament a la causa solidària. 

L'organització declina tota responsabilitat quant als diferents perjudicis que la participació en les curses pot aportar als inscrits.

 

Pel sol fet de participar, s'accepta el present reglament, i el que s'escau fora d'aquest queda sota decisió de l'organització.

 

 No s'admetran en cap cas devolucions de la inscripció.

 

En formular la inscripció a la Cursa Virtual de la Dona de Montblanc a favor del Gran Recapte, els participants donen el seu consentiment perquè el Club Atlètic Montblanc com organitzador i responsable de la prova, tracti automàticament i amb finalitats descrites en les llegendes de privacitat, les seves dades de caràcter personal.


Així mateix i segons els interessos esportius, i de solidaritat de la Cursa Virtual de la Dona de Montblanc a favor del Gran Recapte i mitjançant l'acceptació del present reglament, s'autoritza la reproducció de la seva imatge i dades de caràcter personal, en fotografies o filmacions de la prova, etc., en les xarxes socials del Club Atlètic Montblanc, amb les finalitats de promoció i comunicació de la prova esportiva.

#cursadonamontblanc2020

by Club Atlètic Montblanc

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now